2159. Geschiedenis en toekomst van het christendom

geschiedenis en toekomst van het christendom

Prijs € 21,50

Uitverkocht

Craig Borlase

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Craig Borlase presenteert in dit boek een nieuwe geschiedenis van de christelijke kerken. Hij waagt zich aan een projectie van de toekomst van de kerken. Zo meent hij dat Richard Dawkins lid wordt van een Orthodoxe Kerk en dat de Anglicaanse kerk een schisma zal kennen onder aartsbisschop Rowan Williams over het probleem van homoseksuele bisschoppen. En vogelgriep zal wereldwijd 11 miljoen mensen doden. 2159 is een ernstige studie van de kerkgeschiedenis maar in een heel toegankelijke en humoristische stijl. De auteur stelt zich voor als schrijver in het jaar 2159 en ziet een hoopvol visioen van een christendom dat zijn kernwaarden herontdekt in een geseculariseerde wereld van de toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Craig Borlase
Uitgever
Averbode
ISBN
9789031732753
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Craig Borlase presenteert in dit boek een nieuwe geschiedenis van de christelijke kerken. Hij waagt zich aan een projectie van de toekomst van de kerken. Zo meent hij dat Richard Dawkins lid wordt van een Orthodoxe Kerk en dat de Anglicaanse kerk een schisma zal kennen onder aartsbisschop Rowan Williams over het probleem van homoseksuele bisschoppen. En vogelgriep zal wereldwijd 11 miljoen mensen doden.

2159 is een ernstige studie van de kerkgeschiedenis maar in een heel toegankelijke en humoristische stijl. De auteur stelt zich voor als schrijver in het jaar 2159 en ziet een hoopvol visioen van een christendom dat zijn kernwaarden herontdekt in een geseculariseerde wereld van de toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Craig Borlase
Uitgever
Averbode
ISBN
9789031732753
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Ultieme leestip