€ 8,50 | ||
Prijs | € 4,95 |
Uitverkocht
Paperback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Woks zijn buitengewoon veelzijdig. Omdat ze oorspronkelijk uit Azië komen, worden ze vaak geassocieerd met Oosterse gerechten, maar in feite is een wok voor allerlei bereidingen te gebruiken - van soepen en voorgerechten tot stoofgerechten met vlees of groenten, gestoomde vis en natuurlijk de razend populaire roerbakgerechten. Of je nu voor een groot gezin kookt of alleen voor jouzelf, een wok is de ideale pan.
Tachtig verrukkelijke recepten uit alle delen van de wereld - klassieke Oosterse recepten, maar ook moderne internationale gerechten. Belangrijke informatie over het aanschaffen van een wok en andere hulpmiddelen die nodig zijn, evenals handige ingrediënten en tips voor de verschillende kooktechnieken.
Specificaties
- Auteur
- Wendy Sweetser
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048301393
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Woks zijn buitengewoon veelzijdig. Omdat ze oorspronkelijk uit Azië komen, worden ze vaak geassocieerd met Oosterse gerechten, maar in feite is een wok voor allerlei bereidingen te gebruiken - van soepen en voorgerechten tot stoofgerechten met vlees of groenten, gestoomde vis en natuurlijk de razend populaire roerbakgerechten. Of je nu voor een groot gezin kookt of alleen voor jouzelf, een wok is de ideale pan.
Tachtig verrukkelijke recepten uit alle delen van de wereld - klassieke Oosterse recepten, maar ook moderne internationale gerechten. Belangrijke informatie over het aanschaffen van een wok en andere hulpmiddelen die nodig zijn, evenals handige ingrediënten en tips voor de verschillende kooktechnieken.
Tachtig verrukkelijke recepten uit alle delen van de wereld - klassieke Oosterse recepten, maar ook moderne internationale gerechten. Belangrijke informatie over het aanschaffen van een wok en andere hulpmiddelen die nodig zijn, evenals handige ingrediënten en tips voor de verschillende kooktechnieken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Wendy Sweetser
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048301393
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192