ANWB Extra Languedoc-Roussillon

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dé compacte reisgids Languedoc-Roussillon met handige uitneembare kaart. Met de ANWB Extra reisgids Languedoc-Roussillon heeft u een handzame reisgezel. Tot halverwege de 20e eeuw was deze kust een onherbergzaam moerasland waar alleen een paar zoutzieders en vissers woonden. Inmiddels is dit gebied ontwikkeld tot een toeristische gebied met hotels, jachthavens, campings en vakantiedorpen. U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. In deze reisgids Languedoc-Roussillon vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Languedoc-Roussillon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018035860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Dé compacte reisgids Languedoc-Roussillon met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Languedoc-Roussillon heeft u een handzame reisgezel.

Tot halverwege de 20e eeuw was deze kust een onherbergzaam moerasland waar alleen een paar zoutzieders en vissers woonden. Inmiddels is dit gebied ontwikkeld tot een toeristische gebied met hotels, jachthavens, campings en vakantiedorpen.

U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

In deze reisgids Languedoc-Roussillon vindt u een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Languedoc-Roussillon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB
ISBN
9789018035860
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128