Prijs | € 19,99 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2009 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan je zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid je hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Specificaties
- Auteur
- F. Deldaere, Frank Deldaele
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020985290
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144
Beschrijving
Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan je zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid je hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- F. Deldaere, Frank Deldaele
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020985290
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 144