Bedrog om de kroon

het geheim van Juliana en Beatrix

Prijs € 24,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Ine Veen

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er circuleren al jaren geruchten dat de koningin helemaal geen recht heeft op de Nederlandse troon en er dus onwettig zit. In 1884 stierf de allerlaatste echte prins van Oranje, en nu hebben we ineens een hele volksstam. Hoe kan dat eigenlijk…? Wat is er waar van alle onwettige kinderen van prins Hendrik en prins Bernhard? Hoe kwamen die Oranjes bovendien aan dat enorme fortuin dat ze zouden bezitten? Een zeer ongewoon boek dat ons koningshuis kritisch tegen het licht houdt. De uitkomst is verrassend: misschien is deze familie wel even ´koninklijk´ als u en ik. ne Veen, auteur van de bestseller Moord namens de Kroon?, het ultieme leven van Pim Fortuyn, zette de feiten op een rij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ine Veen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119963
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Er circuleren al jaren geruchten dat de koningin helemaal geen recht heeft op de Nederlandse troon en er dus onwettig zit. In 1884 stierf de allerlaatste echte prins van Oranje, en nu hebben we ineens een hele
volksstam. Hoe kan dat eigenlijk…? Wat is er waar van alle onwettige kinderen van prins Hendrik en prins Bernhard? Hoe kwamen die Oranjes bovendien aan dat enorme fortuin dat ze zouden bezitten?

Een zeer ongewoon boek dat ons koningshuis kritisch tegen het licht houdt. De uitkomst is verrassend: misschien is deze familie wel even ´koninklijk´ als u en ik.

ne Veen, auteur van de bestseller Moord namens de Kroon?, het ultieme leven van Pim Fortuyn, zette de feiten op een rij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ine Veen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119963
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Ultieme leestip