Churchill

hoe één man geschiedenis schreef

Prijs € 29,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Boris Johnson

Paperback | Januari 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Tegendraadse Johnson over legendarische Churchill Winston Churchill is een man die larger than life is. Hij heeft er in zijn eentje voor gezorgd dat Engeland, en daarmee Europa en de VS, stand heeft gehouden tegen de nazi’s. Als Churchill er niet was geweest, hadden de nazi’s heel Europa onder de voet kunnen lopen en had de VS nooit de landing op D-Day in Normandië kunnen uitvoeren. Hij is het levende bewijs dat geschiedenis niet alleen wordt bepaald door economische geldstromen of geografische ligging: af en toe schrijft één man in zijn eentje geschiedenis. Alexander Boris de Pfeffel Johnson (New York City, 19 juni 1964), is een Brits politicus, journalist, schrijver en historicus, en sinds 2008 de eigenzinnige burgemeester van Londen. Met Churchill schreef hij een tegendraads boek over zijn held, en een van de grootste helden van Groot-Brittannië – vereerd en verguisd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Boris Johnson
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343546
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Beschrijving

Tegendraadse Johnson over legendarische Churchill

Winston Churchill is een man die larger than life is. Hij heeft er in zijn eentje voor gezorgd dat Engeland, en daarmee Europa en de VS, stand heeft gehouden tegen de nazi’s. Als Churchill er niet was geweest, hadden de nazi’s heel Europa onder de voet kunnen lopen en had de VS nooit de landing op D-Day in Normandië kunnen uitvoeren. Hij is het levende bewijs dat geschiedenis niet alleen wordt bepaald door economische geldstromen of geografische ligging: af en toe schrijft één man in zijn eentje geschiedenis.

Alexander Boris de Pfeffel Johnson (New York City, 19 juni 1964), is een Brits politicus, journalist, schrijver en historicus, en sinds 2008 de eigenzinnige burgemeester van Londen. Met Churchill schreef hij een tegendraads boek over zijn held, en een van de grootste helden van Groot-Brittannië – vereerd en verguisd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Boris Johnson
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343546
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Ultieme leestip