Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De Indonesische keuken is door het Nederlandse koloniale verleden niet geheel onbekend. Zelf Indonesisch koken is een groot avontuur, dat begint met mooie plaatjes en lijstjes vreemde ingrediënten en dat ons leidt naar toko’s en onontgonnen paden in onze eigen supermarkt waarna blijkt dat het allemaal bestaat en te vinden is. Met de opgedane kennis gaan we aan de slag, misschien nog onwennig, maar je krijgt snel de smaak te pakken. Er is zoveel te ontdekken: van ajam goreng - pittige kipkluifjes tot bubuh injin - zwarte rijstpudding.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619769
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
De Indonesische keuken is door het Nederlandse koloniale verleden niet geheel onbekend. Zelf Indonesisch koken is een groot avontuur, dat begint met mooie plaatjes en lijstjes vreemde ingrediënten en dat ons leidt naar toko’s en onontgonnen paden in onze eigen supermarkt waarna blijkt dat het allemaal bestaat en te vinden is. Met de opgedane kennis gaan we aan de slag, misschien nog onwennig, maar je krijgt snel de smaak te pakken. Er is zoveel te ontdekken: van ajam goreng - pittige kipkluifjes tot bubuh injin - zwarte rijstpudding.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619769
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96