De kleine Piketty

het kapitale boek samengevat

Prijs € 12,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Wouter van Bergen, Martin Visser

Hardback | Oktober 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Het boek Capital in the the 21st Century van Thomas Piketty is qua nonfictie ongetwijfeld de grootste hit van 2014. Iedereen spreekt en schrijft erover, zelfs mensen die het boek niet of nauwelijks hebben gelezen. Het is ontegenzeggelijk een belangrijk boek, dat zeker niet alleen voor politici en economen is bedoeld - thema's als kapitaalverdeling en vermogensongelijkheid gaan vrijwel iedereen aan. De kloof tussen arm en rijk wordt almaar groter. Maar 700 pagina's historisch-economische analyse vraagt veel van een lezer. Daarom hebben financieel journalisten Wouter van den Berg en Martin Visser het boek helder voor u samengevat. Ze beginnen met een introductie en eindigen met de Nederlandse situatie, maar presenteren verder een ongekleurde en volledige weergave van wat Piketty in zijn magnum opus beweert. U leest dit boekje in hooguit 2 uur en daarna kunt u de discussies volgen en uw eigen oordeel vormen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter van Bergen, Martin Visser
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047008057
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Het boek Capital in the the 21st Century van Thomas Piketty is qua nonfictie ongetwijfeld de grootste hit van 2014. Iedereen spreekt en schrijft erover, zelfs mensen die het boek niet of nauwelijks hebben gelezen. Het is ontegenzeggelijk een belangrijk boek, dat zeker niet alleen voor politici en economen is bedoeld - thema's als kapitaalverdeling en vermogensongelijkheid gaan vrijwel iedereen aan. De kloof tussen arm en rijk wordt almaar groter.

Maar 700 pagina's historisch-economische analyse vraagt veel van een lezer. Daarom hebben financieel journalisten Wouter van den Berg en Martin Visser het boek helder voor u samengevat. Ze beginnen met een introductie en eindigen met de Nederlandse situatie, maar presenteren verder een ongekleurde en volledige weergave van wat Piketty in zijn magnum opus beweert. U leest dit boekje in hooguit 2 uur en daarna kunt u de discussies volgen en uw eigen oordeel vormen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter van Bergen, Martin Visser
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047008057
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Ultieme leestip