De kwelling

Prijs € 7,98

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Val McDermid

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het Engelse plaatsje Bradfield wordt een prostituee op gruwelijke wijze vermoord. Rechercheur Carol Jordan onderzoekt de zaak en stuit al snel op overeenkomsten met een serie moorden die jaren geleden gepleegd is. De dader, Derek Tyler, is echter allang opgepakt en Jordan onderzoekt nu of de prostituee vermoord is door een zogenaamde copycat. Forensisch psycholoog Tony Hill doet ondertussen zijn uiterste best Derek Tyler aan het praten te krijgen. 'Een McDermid om in een adem uit te lezen. Ze houdt de spanningsdraden strak vast.' VN Detective & Thrillergids, bekroond met vier ****De Schotse Val McDermid heeft tientallen thrillers van topniveau op haar naam staan. Ze won met haar boeken al diverse prijzen, waaronder in 2010 de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021012438
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

In het Engelse plaatsje Bradfield wordt een prostituee op gruwelijke wijze vermoord. Rechercheur Carol Jordan onderzoekt de zaak en stuit al snel op overeenkomsten met een serie moorden die jaren geleden gepleegd is. De dader, Derek Tyler, is echter allang opgepakt en Jordan onderzoekt nu of de prostituee vermoord is door een zogenaamde copycat.
Forensisch psycholoog Tony Hill doet ondertussen zijn uiterste best Derek Tyler aan het praten te krijgen.

'Een McDermid om in een adem uit te lezen. Ze houdt de spanningsdraden strak vast.' VN Detective & Thrillergids, bekroond met vier ****

De Schotse Val McDermid heeft tientallen thrillers van topniveau op haar naam staan. Ze won met haar boeken al diverse prijzen, waaronder in 2010 de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021012438
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Ultieme leestip