De profetieen (e-Book)

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book

Nostradamus

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het bewind van Hitler, de wereldoorlogen, terrorisme: velen menen dat Nostradamus de belangrijkste gebeurtenissen van de wereldgeschiedenis vele eeuwen tevoren in De profetieën voorspelde. Nog steeds is zijn bekendste werk, een verzameling van honderden cryptische verzen, met raadsels omgeven. Sinds de publicatie van dit enigmatische werk in 1555 is de verwondering erover nooit geluwd. Nog steeds verschijnen er talrijke boeken waarin onderzoekers de voorspellingen van Nostradamus proberen te interpreteren. Wat is nu precies het geheim van De profetieën? En hoe moeten we zijn gedichten duiden? Hans van Cuijlenborg vertaalde niet alleen alle kwatrijnen van Nostradamus, hij voorzag ook ieder gedicht van helder commentaar waarin verschillende interpretaties voor het voetlicht worden gebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nostradamus
Uitgever
Athenaeum
ISBN
9789025301132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1166411 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Het bewind van Hitler, de wereldoorlogen, terrorisme: velen menen dat Nostradamus de belangrijkste gebeurtenissen van de wereldgeschiedenis vele eeuwen tevoren in De profetieën voorspelde. Nog steeds is zijn bekendste werk, een verzameling van honderden cryptische verzen, met raadsels omgeven.

Sinds de publicatie van dit enigmatische werk in 1555 is de verwondering erover nooit geluwd. Nog steeds verschijnen er talrijke boeken waarin onderzoekers de voorspellingen van Nostradamus proberen te interpreteren. Wat is nu precies het geheim van De profetieën? En hoe moeten we zijn gedichten duiden? Hans van Cuijlenborg vertaalde niet alleen alle kwatrijnen van Nostradamus, hij voorzag ook ieder gedicht van helder commentaar waarin verschillende interpretaties voor het voetlicht worden gebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nostradamus
Uitgever
Athenaeum
ISBN
9789025301132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1166411 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272