Prijs | € 22,50 |
Uitverkocht
Paperback | September 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De wereld is een dorp geworden. En hoewel er in de verste uithoeken van onze aardbol wel een hamburgerrestaurant te vinden is, houden de culinaire tradities van een streek, regio of land gelukkig stand. Het ontdekken van de regionale keuken is bij veel reizigers een extra argument om een land te bezoeken. Denken we maar aan de geurige Thaise gerechten, de mezze uit de Turkse keuken, de Marokkaanse tajines of de taco's en tortilla's uit Latijns-Amerika. Met dit boek hoef je echter niet meer op reis te gaan om al dit heerlijks te proeven.
Het biedt je een verrukkelijk overzicht van recepten over de hele wereld. Maak met dit kookboek een culinaire wereldreis en beslis waar je vandaag halt houdt: in Italië voor 'Italiaanse courgettesoep', in Turkije voor 'Gevulde aubergine met tomatensaus', in India voor 'Garnalencurry uit Goa', in het Verre Oosten voor 'Mie met varkenshaasje en kerrie', in Nieuw-Zeeland voor 'Lamskoteletten met kiwi' of voor het dessert in Amerika met 'Pecannotentaart' of 'Kokoscrème met geroosterde amandelen'.
Bij de keuze van de recepten is rekening gehouden met de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, zodat elk recept perfect in je eigen keuken klaargemaakt kan worden. Bovendien geven de tekstjes over de keuken van een bepaalde regio je extra informatie en dankzij de prachtige receptfoto's kun je alvast het resultaat bekijken.
Specificaties
- Uitgever
- Standaard Uitgeverij
- ISBN
- 9789002223198
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 232
Beschrijving
De wereld is een dorp geworden. En hoewel er in de verste uithoeken van onze aardbol wel een hamburgerrestaurant te vinden is, houden de culinaire tradities van een streek, regio of land gelukkig stand. Het ontdekken van de regionale keuken is bij veel reizigers een extra argument om een land te bezoeken. Denken we maar aan de geurige Thaise gerechten, de mezze uit de Turkse keuken, de Marokkaanse tajines of de taco's en tortilla's uit Latijns-Amerika. Met dit boek hoef je echter niet meer op reis te gaan om al dit heerlijks te proeven.
Het biedt je een verrukkelijk overzicht van recepten over de hele wereld. Maak met dit kookboek een culinaire wereldreis en beslis waar je vandaag halt houdt: in Italië voor 'Italiaanse courgettesoep', in Turkije voor 'Gevulde aubergine met tomatensaus', in India voor 'Garnalencurry uit Goa', in het Verre Oosten voor 'Mie met varkenshaasje en kerrie', in Nieuw-Zeeland voor 'Lamskoteletten met kiwi' of voor het dessert in Amerika met 'Pecannotentaart' of 'Kokoscrème met geroosterde amandelen'.
Bij de keuze van de recepten is rekening gehouden met de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, zodat elk recept perfect in je eigen keuken klaargemaakt kan worden. Bovendien geven de tekstjes over de keuken van een bepaalde regio je extra informatie en dankzij de prachtige receptfoto's kun je alvast het resultaat bekijken.
Het biedt je een verrukkelijk overzicht van recepten over de hele wereld. Maak met dit kookboek een culinaire wereldreis en beslis waar je vandaag halt houdt: in Italië voor 'Italiaanse courgettesoep', in Turkije voor 'Gevulde aubergine met tomatensaus', in India voor 'Garnalencurry uit Goa', in het Verre Oosten voor 'Mie met varkenshaasje en kerrie', in Nieuw-Zeeland voor 'Lamskoteletten met kiwi' of voor het dessert in Amerika met 'Pecannotentaart' of 'Kokoscrème met geroosterde amandelen'.
Bij de keuze van de recepten is rekening gehouden met de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, zodat elk recept perfect in je eigen keuken klaargemaakt kan worden. Bovendien geven de tekstjes over de keuken van een bepaalde regio je extra informatie en dankzij de prachtige receptfoto's kun je alvast het resultaat bekijken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Standaard Uitgeverij
- ISBN
- 9789002223198
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 232