Dit had ik nooit verwacht (e-Book)

Een autobiografie

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ruud De Ridder

EPUB met digitaal watermerk | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mijn leven is een aaneenschakeling van dingen die ik nooit had verwacht. Ik had nooit verwacht dat ik een boek zou schrijven, nooit verwacht dat ik überhaupt zou schrijven. Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar. Dat ik zou schrijven stond eigenlijk al heel vlug voor mij in de sterren geschreven. De sterren… Ze zijn me, naar mijn gevoel, altijd gunstig gezind geweest. Ze stonden op de juiste plaats om me te helpen, om mijn geluk te bepalen. Want geluk heb ik gehad, meer dan eens. In 'Dit had ik nooit verwacht' vertelt Ruud De Ridder openhartig over zijn leven. Uiteraard speelt de geboorte van het echt Antwaarps teater daarin een belangrijke rol, maar ook de beginjaren van vtm met succesvolle reeksen als Bompa en Drie mannen onder één dak komen aan bod. Tegelijk gunt de auteur de lezer een inkijkje in zijn persoonlijke leven vanaf zijn kinderjaren tot vandaag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud De Ridder
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089247070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1281 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
233

Beschrijving

Mijn leven is een aaneenschakeling van dingen die ik nooit had verwacht. Ik had nooit verwacht dat ik een boek zou schrijven, nooit verwacht dat ik überhaupt zou schrijven. Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar. Dat ik zou schrijven stond eigenlijk al heel vlug voor mij in de sterren geschreven. De sterren… Ze zijn me, naar mijn gevoel, altijd gunstig gezind geweest. Ze stonden op de juiste plaats om me te helpen, om mijn geluk te bepalen. Want geluk heb ik gehad, meer dan eens. In 'Dit had ik nooit verwacht' vertelt Ruud De Ridder openhartig over zijn leven. Uiteraard speelt de geboorte van het echt Antwaarps teater daarin een belangrijke rol, maar ook de beginjaren van vtm met succesvolle reeksen als Bompa en Drie mannen onder één dak komen aan bod. Tegelijk gunt de auteur de lezer een inkijkje in zijn persoonlijke leven vanaf zijn kinderjaren tot vandaag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud De Ridder
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089247070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2018
Bestandsgrootte
1281 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
233