Encyclopedie van Drenthe set

Prijs € 99,95

Uitverkocht

Hardback | November 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de Encyclopedie van Drenthe worden in meer dan duizend pagina's alle facetten van het maatschappelijk leven in Drenthe in verleden en heden beschreven. Archeologie, bodemkunde, natuur, geschiedenis, economie, kunst, landbouw, sport, politiek, onderwijs, zorg: deze thema's komen allemaal aan bod. Vele personen die in Drenthe van belang zijn geweest zullen er een plaats in krijgen. Alle plaatsen, dorpen, gehuchten en waterwegen zullen de revue passeren. Tal van belangrijke historische gebeurtenissen worden behandeld. Maar bijvoorbeeld ook belangrijke gebouwen en verklaringen van Drentse plaatsnamen vindt men terug in de 'Encyclopedie van Drenthe'. Kortom: een uniek project! De 'Encyclopedie van Drenthe' wordt een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die Drenthe een warm hart toedraagt. Een fantastische bron van informatie, waarin voor het eerst alle belangrijke wetenswaardigheden over Drenthe bij elkaar zijn gebracht. Voor wie dan nog verder wil lezen, bevat de Encyclopedie talloze verwijzingen naar andere literatuur. Een groot aantal afbeeldingen zal het geheel completeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023239321
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1084

Beschrijving

In de Encyclopedie van Drenthe worden in meer dan duizend pagina's alle facetten van het maatschappelijk leven in Drenthe in verleden en heden beschreven. Archeologie, bodemkunde, natuur, geschiedenis, economie, kunst, landbouw, sport, politiek, onderwijs, zorg: deze thema's komen allemaal aan bod. Vele personen die in Drenthe van belang zijn geweest zullen er een plaats in krijgen. Alle plaatsen, dorpen, gehuchten en waterwegen zullen de revue passeren. Tal van belangrijke historische gebeurtenissen worden behandeld. Maar bijvoorbeeld ook belangrijke gebouwen en verklaringen van Drentse plaatsnamen vindt men terug in de 'Encyclopedie van Drenthe'.

Kortom: een uniek project! De 'Encyclopedie van Drenthe' wordt een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die Drenthe een warm hart toedraagt. Een fantastische bron van informatie, waarin voor het eerst alle belangrijke wetenswaardigheden over Drenthe bij elkaar zijn gebracht. Voor wie dan nog verder wil lezen, bevat de Encyclopedie talloze verwijzingen naar andere literatuur. Een groot aantal afbeeldingen zal het geheel completeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023239321
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1084