Frans voor zelfstudie

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Marie-Claire Foux, Luuk Dijkstra

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ideale leerboek - inclusief een audio-cd - voor wie snel en efficiënt Frans wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen. De achttien hoofdstukken in dit fraai uitgevoerde boek zijn levendig en praktisch van opzet. Alle facetten van het Frans komen aan de orde in de luisterteksten, die u vindt op de bijgesloten audio-cd, die door native speakers is ingesproken. Rondom de teksten in het boek staan veel gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u extra informatie over de Franse taal en cultuur. Achterin staat een alfabetische woordenlijst met de vertaling van alle Franse woorden die in het boek voorkomen. U vindt daar ook een overzicht van de vervoeging van Franse werkwoorden en de antwoorden op de oefeningen. Bij uitstek geschikt voor zelfstudie in eigen tempo, maar ook voor bestudering in groepsverband op taleninstituten of volksuniversiteiten.Leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie-Claire Foux, Luuk Dijkstra
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049106393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
298

Beschrijving

Het ideale leerboek - inclusief een audio-cd - voor wie snel en efficiënt Frans wil leren spreken en verstaan. Ook zonder voorkennis uitstekend te volgen.

De achttien hoofdstukken in dit fraai uitgevoerde boek zijn levendig en praktisch van opzet. Alle facetten van het Frans komen aan de orde in de luisterteksten, die u vindt op de bijgesloten audio-cd, die door native speakers is ingesproken. Rondom de teksten in het boek staan veel gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u extra informatie over de Franse taal en cultuur. Achterin staat een alfabetische woordenlijst met de vertaling van alle Franse woorden die in het boek voorkomen. U vindt daar ook een overzicht van de vervoeging van Franse werkwoorden en de antwoorden op de oefeningen.

Bij uitstek geschikt voor zelfstudie in eigen tempo, maar ook voor bestudering in groepsverband op taleninstituten of volksuniversiteiten.
Leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie-Claire Foux, Luuk Dijkstra
Uitgever
Prisma
ISBN
9789049106393
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
298

Ultieme leestip