Prijs | € 33,50 |
Uitverkocht
Hardback | November 1990 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Het gebruik van volwaardige, mens–, dier– en milieuvriendelijk voortgebrachte producten is bij de samenstelling van Gezond lekker eten als principieel uitgangspunt genomen.
Specificaties
- Auteur
- V. de Jong, I. Kelling
- Uitgever
- Christofoor, Uitgeverij
- ISBN
- 9789062383047
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 1990
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Het gebruik van volwaardige, mens–, dier– en milieuvriendelijk voortgebrachte producten is bij de samenstelling van Gezond lekker eten als principieel uitgangspunt genomen. Een basiskookboek met helder beschreven recepten, waardevolle menusuggesties, uitgebreide productinformatie en een praktisch register.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- V. de Jong, I. Kelling
- Uitgever
- Christofoor, Uitgeverij
- ISBN
- 9789062383047
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 1990
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig