Prijs | € 22,50 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2011 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Christiane Schäfer, Ellen Stemmer
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044730760
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 128
Beschrijving
Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche.
- 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten.
- Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten.
- Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Christiane Schäfer, Ellen Stemmer
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044730760
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 128