Handboek voor mijn huis

maak je eigen organizer

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Zamarra Oomes-Kok

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak je eigen organizer Moet je de persoon die op je huis past steeds opnieuw instrueren over de werking van de magnetron? Zoek je je suf naar je verzekeringsgegevens? Weet je niet wie je moet bellen als de stroom ineens uitvalt? Dan is het Handboek voor mijn huis de oplossing. Handboek voor mijn huis de oplossing. Handboek voor mijn huis is een invulboek dat alle belangrijke informatie over jou en je huis combineert. Eenmaal ingevuld bundelt het je adresboek, je verzekerings en medische gegevens, geeft het eerste hulp bij huis-tuin-en-keukenongelukken en is het een ideale handleiding voor de oppas van je huis, kind of huisdier. Op deze manier heb je alle belangrijke informatie bij de hand en hoef je in geval van nood niet te zoeken. Of het nu gaat om de stoppenkast, het nummer van de oppas voor de kids als je ineens weg moet, of het adres van dat ene leuke restaurantje. Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste en auteur van de bestseller Opgeruimd! Ze schrijft boeken en organizing-artikelen voor publieksbladen Jan, Allerhande en Vriendin. Dertien verhuizingen hebben haar expert gemaakt op het gebied van structureren, opbergen en weggooien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zamarra Oomes-Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061129851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Maak je eigen organizer
Moet je de persoon die op je huis past steeds opnieuw instrueren over de werking van de magnetron? Zoek je je suf naar je verzekeringsgegevens? Weet je niet wie je moet bellen als de stroom ineens uitvalt? Dan is het Handboek voor mijn huis de oplossing. Handboek voor mijn huis de oplossing.
Handboek voor mijn huis is een invulboek dat alle belangrijke informatie over jou en je huis combineert. Eenmaal ingevuld bundelt het je adresboek, je verzekerings en medische gegevens, geeft het eerste hulp bij huis-tuin-en-keukenongelukken en is het een ideale handleiding voor de oppas van je huis, kind of huisdier. Op deze manier heb je alle belangrijke informatie bij de hand en hoef je in geval van nood niet te zoeken. Of het nu gaat om de stoppenkast, het nummer van de oppas voor de kids als je ineens weg moet, of het adres van dat ene leuke restaurantje.
Zamarra Oomes-Kok (1972) is freelance journaliste en auteur van de bestseller Opgeruimd! Ze schrijft boeken en organizing-artikelen voor publieksbladen Jan, Allerhande en Vriendin. Dertien verhuizingen hebben haar expert gemaakt op het gebied van structureren, opbergen en weggooien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zamarra Oomes-Kok
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789061129851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Ultieme leestip