Happinez dagboek

wereld in woorden

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Hardback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eerder verschenen Happinez dagboek verschijnt dit najaar in een nieuwe uitgave. Andere kleuren, andere foto's, andere wijsheden, maar verder onveranderd: een fijn en handzaam formaat, gebonden paperbackuitgave met ronde hoeken en volop ruimte om al die dingen te noteren die je nooit meer wilt vergeten. Een mooie gedachte, dromen voor de toekomst, de goede raad van een vriendin, een ontroerende uitspraak van je kind of partner of alle andere dingen die de dag kleur geven. woorden en wijsheden die je wilt blijven koesteren. Een boek als schatkist voor je kostbare herinneringen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585927
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Het eerder verschenen Happinez dagboek verschijnt dit najaar in een nieuwe uitgave. Andere kleuren, andere foto's, andere wijsheden, maar verder onveranderd: een fijn en handzaam formaat, gebonden paperbackuitgave met ronde hoeken en volop ruimte om al die dingen te noteren die je nooit meer wilt vergeten.

Een mooie gedachte, dromen voor de toekomst, de goede raad van een vriendin, een ontroerende uitspraak van je kind of partner of alle andere dingen die de dag kleur geven. woorden en wijsheden die je wilt blijven koesteren. Een boek als schatkist voor je kostbare herinneringen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029585927
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268