Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023013006
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 447
Beschrijving
Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders er verzot op. Er is ook zo veel mogelijk met pasta!
Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala aan overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle.
In Het Grote Pastakookboek vind je meer dan 500 pastarecepten en traditionele Italiaanse streekgerechten, aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti alla carbonara en bucatini all'amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka).
Buon appetito!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023013006
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 447