Hitlers Brieven en notities

Prijs € 29,95

Niet beschikbaar

W. Maser

Paperback | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zwarte periode van Hitler-Duitsland blijft intrigeren. De boekenstroom gaat ook onverminderd door. Maar juist tussen al die publicaties zoeken we naar het authentieke verhaal. Kunnen we in de ziel van Hitler kijken? De beroemde historicus Werner Maser, van wie Aspekt in de vertaling van Evert van Leerdam reeds de zeer goed ontvangen biografie van Göring bracht, doet een poging in Hitlers brieven en notities. Als geen ander heeft Maser toegang tot de privébronnen van de leider van het Derde Rijk. Deze geschriften tonen de werkelijke Hitler, los van het propagandabeleid dat minister Goebbels van hem schetste. Het boek is dan ook een belangrijk standaardwerk voor de liefhebbers van geschiedenis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Maser
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461530707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

De zwarte periode van Hitler-Duitsland blijft intrigeren. De boekenstroom gaat ook onverminderd door. Maar juist tussen al die publicaties zoeken we naar het authentieke verhaal. Kunnen we in de ziel van Hitler kijken? De beroemde historicus Werner Maser, van wie Aspekt in de vertaling van Evert van Leerdam reeds de zeer goed ontvangen biografie van Göring bracht, doet een poging in Hitlers brieven en notities.

Als geen ander heeft Maser toegang tot de privébronnen van de leider van het Derde Rijk. Deze geschriften tonen de werkelijke Hitler, los van het propagandabeleid dat minister Goebbels van hem schetste. Het boek is dan ook een belangrijk standaardwerk voor de liefhebbers van geschiedenis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Maser
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461530707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Ultieme leestip