In duistere tijden (e-Book)

Hoe Churchill de Britten van de afgrond redde

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anthony McCarten

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe, fascinerende blik op Churchill; begin 2018 verschijnt de bijbehorende film The Darkest Hour Mei 1940: Groot-Brittannië is in oorlog. Winston Churchill is onverwacht premier geworden. De verschrikkingen van de Blitzkrieg leiden tot de val van de ene na de andere Europese democratie in rap tempo. Terwijl deze verschikking nadert, is Churchill al op zoek naar de woorden die de stemming van het volk kunnen weergeven nu de invasie van Groot-Brittannië nog maar enkele uren verwijderd lijkt te zijn. In zijn grondig onderzochte en prachtig geschreven nieuwe boek, In duistere tijden, beschrijft Anthony McCarten deze fascinerende periode. Dit van-dag-tot-dag (en vaak van-uur-tot-uur) relaas van een van de meest cruciale momenten in de geschiedenis werpt een nieuwe blik op Churchill – een man geplaagd door onzekerheid en twijfels in deze onstuimige weken, maar die uiteindelijk uitgroeide tot de iconische, gevierde man zoals hij nu wordt herinnerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anthony McCarten
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359578
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
2501 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

Een nieuwe, fascinerende blik op Churchill; begin 2018 verschijnt de bijbehorende film The Darkest Hour

Mei 1940: Groot-Brittannië is in oorlog. Winston Churchill is onverwacht premier geworden. De verschrikkingen van de Blitzkrieg leiden tot de val van de ene na de andere Europese democratie in rap tempo. Terwijl deze verschikking nadert, is Churchill al op zoek naar de woorden die de stemming van het volk kunnen weergeven nu de invasie van Groot-Brittannië nog maar enkele uren verwijderd lijkt te zijn.

In zijn grondig onderzochte en prachtig geschreven nieuwe boek, In duistere tijden, beschrijft Anthony McCarten deze fascinerende periode. Dit van-dag-tot-dag (en vaak van-uur-tot-uur) relaas van een van de meest cruciale momenten in de geschiedenis werpt een nieuwe blik op Churchill – een man geplaagd door onzekerheid en twijfels in deze onstuimige weken, maar die uiteindelijk uitgroeide tot de iconische, gevierde man zoals hij nu wordt herinnerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anthony McCarten
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359578
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2018
Bestandsgrootte
2501 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235