Jeruzalem (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Simon Sebag Montefiore

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Herziene editie van hét standaardwerk over Jeruzalem 'Montefiore heeft een fraai portret geschilderd van een even mooie als explosieve stad.' – de Volkskrant Jeruzalem vertelt de turbulente geschiedenis van drieduizend jaar geloof, fanatisme en bloedvergieten in het middelpunt van de wereld. Van koning David tot de eenentwintigste eeuw en van de geboorte van het jodendom, het christendom en de islam tot het Israëlisch-Palestijns conflict: de geschiedenis van de Heilige Stad is de geschiedenis van de wereld. In deze complete en grootse biografie komt de stad Jeruzalem opnieuw tot leven. Aan de hand van de vele kleurrijke historische figuren die de Eeuwige Stad rijk is onthult historicus Simon Sebag Montefiore hoe Jeruzalem is uitgegroeid tot de belangrijkste stad in de geschiedenis van niet alleen het Midden-Oosten, maar van de hele wereld. En hoe de stad ook in de moderne geschiedenis nog altijd een sleutelrol speelt. Montefiores levenslange fascinatie en de meest recente studies komen op briljante wijze samen in deze fenomenale geschiedenis. Jeruzalem is een waar meesterwerk dat intrigeert van begin tot eind. 'Magistrale biografie.' – Trouw'Overdonderende geschiedenis van de belangrijkste stad op aarde.' – NRC Handelsblad'Onmogelijk om weg te leggen… Enorm vermakelijk.' – New York Times Book Review'Een klassieker. Jeruzalem is een buitengewone prestatie, geschreven vol verbeelding en energie.' – Financial Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simon Sebag Montefiore
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000373307
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
41359674 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
752

Beschrijving

Herziene editie van hét standaardwerk over Jeruzalem

'Montefiore heeft een fraai portret geschilderd van een even mooie als explosieve stad.' – de Volkskrant

Jeruzalem vertelt de turbulente geschiedenis van drieduizend jaar geloof, fanatisme en bloedvergieten in het middelpunt van de wereld. Van koning David tot de eenentwintigste eeuw en van de geboorte van het jodendom, het christendom en de islam tot het Israëlisch-Palestijns conflict: de geschiedenis van de Heilige Stad is de geschiedenis van de wereld.

In deze complete en grootse biografie komt de stad Jeruzalem opnieuw tot leven. Aan de hand van de vele kleurrijke historische figuren die de Eeuwige Stad rijk is onthult historicus Simon Sebag Montefiore hoe Jeruzalem is uitgegroeid tot de belangrijkste stad in de geschiedenis van niet alleen het Midden-Oosten, maar van de hele wereld. En hoe de stad ook in de moderne geschiedenis nog altijd een sleutelrol speelt.

Montefiores levenslange fascinatie en de meest recente studies komen op briljante wijze samen in deze fenomenale geschiedenis. Jeruzalem is een waar meesterwerk dat intrigeert van begin tot eind.

'Magistrale biografie.' Trouw
'Overdonderende geschiedenis van de belangrijkste stad op aarde.' NRC Handelsblad
'Onmogelijk om weg te leggen… Enorm vermakelijk.' New York Times Book Review
'
Een klassieker. Jeruzalem is een buitengewone prestatie, geschreven vol verbeelding en energie.' Financial Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simon Sebag Montefiore
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000373307
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
41359674 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
752