Koning Filip. De biografie

de biografie

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

België heeft na twintig jaar een nieuwe koning, Filip. Wie is hij? Wie zijn de 'makers' van de nieuwe koning? Welke vorming heeft hij gekregen en hoe is hij op het koningschap voorbereid? En zal hij de hoge standaard van zijn oom Boudewijn of zijn vader Albert II als voorbeeld nemen? Wie zijn zijn raadgevers en welke invloed hebben zij? En wat zal de rol zijn van zijn vrouw, koningin Mathilde?Intimi, voormalige medewerkers van het Hof en politici praten onomwonden over de moeilijke jeugd van Filip en over zijn lange stage als troonopvolger. Filip heeft geen feilloos parcours gereden en hee¬ft daardoor vaak moeten horen dat hij 'ongeschikt' voor het koningschap was, maar is dat wel zo? De getuigenissen werpen een nieuw licht op zijn persoon.Koning Filip. De biografie onthult tal van nieuwe feiten over zijn opvoeding, schooltijd, studentenleven, vriendinnen, zijn kennismaking met Mathilde, zijn voortvarende politieke uitspraken, de economische handelsmissies die hij leidde, en nog veel meer.http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/koning-filip

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089242679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

België heeft na twintig jaar een nieuwe koning, Filip. Wie is hij? Wie zijn de 'makers' van de nieuwe koning? Welke vorming heeft hij gekregen en hoe is hij op het koningschap voorbereid? En zal hij de hoge standaard van zijn oom Boudewijn of zijn vader Albert II als voorbeeld nemen? Wie zijn zijn raadgevers en welke invloed hebben zij? En wat zal de rol zijn van zijn vrouw, koningin Mathilde?

Intimi, voormalige medewerkers van het Hof en politici praten onomwonden over de moeilijke jeugd van Filip en over zijn lange stage als troonopvolger. Filip heeft geen feilloos parcours gereden en hee¬ft daardoor vaak moeten horen dat hij 'ongeschikt' voor het koningschap was, maar is dat wel zo? De getuigenissen werpen een nieuw licht op zijn persoon.

Koning Filip. De biografie onthult tal van nieuwe feiten over zijn opvoeding, schooltijd, studentenleven, vriendinnen, zijn kennismaking met Mathilde, zijn voortvarende politieke uitspraken, de economische handelsmissies die hij leidde, en nog veel meer.

http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/koning-filip

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barend Leyts, Brigitte Balfoort, Mark van den Wijngaert
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089242679
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig