Koorddansers van de macht (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Koert Debeuf

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als bevoorrechte getuige van het Belgische politieke leven heeft Koert Debeuf het allemaal gezien: de tranen en triomfen, de grootse plannen en bescheiden verwezenlijkingen, de kelk die tot de bodem wordt geleegd. De analyse die Debeuf van de hedendaagse politiek maakt is uniek, eerlijk en robuust. Koorddansers van de macht toont waar het echt om gaat. Koert Debeuf schetst de hedendaagse politiek als een systeem dat nog niet voldoende is aangepast aan onze intens veranderende wereld. Een van de gevolgen is dat de macht zich in de politiek steeds meer concentreert rond de regeringskern en de partijtop. Zij beslissen eigenlijk alles, ondersteund door experts. Verkiezingen zijn niet minder belangrijk geworden, maar ze zijn geen ideeënstrijd meer. De consensus is enorm en dus neemt ook het belang van communicatie toe. In Koorddansers van de macht wordt duidelijk dat alle wegen telkens weer naar de politiek leiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koert Debeuf
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420450
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
394430 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Als bevoorrechte getuige van het Belgische politieke leven heeft Koert Debeuf het allemaal gezien: de tranen en triomfen, de grootse plannen en bescheiden verwezenlijkingen, de kelk die tot de bodem wordt geleegd. De analyse die Debeuf van de hedendaagse politiek maakt is uniek, eerlijk en robuust.

Koorddansers van de macht toont waar het echt om gaat. Koert Debeuf schetst de hedendaagse politiek als een systeem dat nog niet voldoende is aangepast aan onze intens veranderende wereld. Een van de gevolgen is dat de macht zich in de politiek steeds meer concentreert rond de regeringskern en de partijtop. Zij beslissen eigenlijk alles, ondersteund door experts. Verkiezingen zijn niet minder belangrijk geworden, maar ze zijn geen ideeënstrijd meer. De consensus is enorm en dus neemt ook het belang van communicatie toe. In Koorddansers van de macht wordt duidelijk dat alle wegen telkens weer naar de politiek leiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koert Debeuf
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789460420450
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
394430 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157