Krachtplaatsen en Leylijnen in Vlaanderen

Prijs € 26,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Cois Geysen

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heilige plaatsen of krachtplaatsen, bewust of onbewust wordt men er toe aangetrokken en al eeuwen werken ze harmoniserend en transformerend. In het verleden werden ze gemerkt door oude heilige stenen, bronnen en bomen, later vooral door kerken en kapellen. Trefzeker geplaatst, als uiting van volkse devotie, als bakens van hoop en angst. Ze zijn aanwezig als acupunctuurpunten in het landschap en de aarde laat er zich duidelijk voelen. Onze voorouders maakten er dan ook duizenden jaren gebruik van voor hun rituelen, inwijdingen en vieringen. In 'De oude wijsheid; esoterisch erfgoed in België en Nederland' van Cois Geysen (2008) werd het verschijnsel krachtplaatsen en leylijnen uitvoerig beschreven en verklaard. In het boek werd eveneens een aantal in Nederland en België gelegen krachtplaatsen beschreven. In dit werk gaan we verder op reis in Vlaanderen. We zoeken de waarheid achter de legenden die rond sommige plekken bestaan en naar de betekenis van de symbolen die we er vinden. Reis mee en kom tot de conclusie dat de werkelijkheid soms fantastischer kan zijn dan de wildste verbeelding.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cois Geysen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059118119
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
219

Beschrijving

Heilige plaatsen of krachtplaatsen, bewust of onbewust wordt men er toe aangetrokken en al eeuwen werken ze harmoniserend en transformerend. In het verleden werden ze gemerkt door oude heilige stenen, bronnen en bomen, later vooral door kerken en kapellen. Trefzeker geplaatst, als uiting van volkse devotie, als bakens van hoop en angst.

Ze zijn aanwezig als acupunctuurpunten in het landschap en de aarde laat er zich duidelijk voelen. Onze voorouders maakten er dan ook duizenden jaren gebruik van voor hun rituelen, inwijdingen en vieringen.

In 'De oude wijsheid; esoterisch erfgoed in België en Nederland' van Cois Geysen (2008) werd het verschijnsel krachtplaatsen en leylijnen uitvoerig beschreven en verklaard. In het boek werd eveneens een aantal in Nederland en België gelegen krachtplaatsen beschreven.
In dit werk gaan we verder op reis in Vlaanderen. We zoeken de waarheid achter de legenden die rond sommige plekken bestaan en naar de betekenis van de symbolen die we er vinden.
Reis mee en kom tot de conclusie dat de werkelijkheid soms fantastischer kan zijn dan de wildste verbeelding.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cois Geysen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059118119
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
219

Ultieme leestip