Legendarische Veldheren

Prijs € 27,50

Uitverkocht

Andrew Roberts

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hedendaagse topauteurs zoals Martin van Creveld, Tom Holland, Robin Lane Fox, Adrian Goldsworthy en vele anderen schrijven over legendarische veldheren als ondermeer Koning David, Sun Tzu, Alexander de Grote, Hannibal, Julius Caesar en Mohammed. Wat was de indrukwekkendste zege van de drie overwinningen die Hannibal behaalde op de Romeinse supermacht? Welke tactische vondst bracht Julius Caesar de victorie bij Pharsalus tegen Pompeius? Hoe kreeg Alexander de Grote zijn troepen zo gek om hem te volgen en het halve Aziatische werelddeel te veroveren? Op al deze vragen geven briljante en gelouterde historici antwoord in dit boek. Een team bestaande uit o.a. bestsellerauteurs schreven 33 hoofdstukken over de geniaalste generaals uit de oudheid tot 1066. Van Alexander tot Attila, van van Cyrus tot Clovis, van Ramses tot Karel de Grote.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Roberts
Uitgever
Omniboek
ISBN
9789059775039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Hedendaagse topauteurs zoals Martin van Creveld, Tom Holland, Robin Lane Fox, Adrian Goldsworthy en vele anderen schrijven over legendarische veldheren als ondermeer Koning David, Sun Tzu, Alexander de Grote, Hannibal, Julius Caesar en Mohammed.

Wat was de indrukwekkendste zege van de drie overwinningen die Hannibal behaalde op de Romeinse supermacht? Welke tactische vondst bracht Julius Caesar de victorie bij Pharsalus tegen Pompeius? Hoe kreeg Alexander de Grote zijn troepen zo gek om hem te volgen en het halve Aziatische werelddeel te veroveren? Op al deze vragen geven briljante en gelouterde historici antwoord in dit boek. Een team bestaande uit o.a. bestsellerauteurs schreven 33 hoofdstukken over de geniaalste generaals uit de oudheid tot 1066. Van Alexander tot Attila, van van Cyrus tot Clovis, van Ramses tot Karel de Grote.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Roberts
Uitgever
Omniboek
ISBN
9789059775039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Ultieme leestip