Magisch en mystiek Engeland

krachtplaatsen & leylijnen, mythen & legenden

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

C. Geysen

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MAGISCH EN MYSTIEK ENGELAND Engeland, het land van mysteries. Jaarlijks trekken duizenden mensen naar Glastonbury in het land van Avalon, gaan op zoek naar de onverklaarbare graancirkels of bezoeken de gigantische steenkringen van Stonehenge en Avebury. Steeds meer mensen voelen zich tot deze sacrale plaatsen aangetrokken. Dat Engeland nog veel meer magische plaatsen bezit vind je in dit boek. Tussen wetenschappelijke verklaringen en metafysische beschouwingen wordt het spiritueel nalatenschap van de prehis-torische megalietenbouwers verklaard. Verder gaat de aandacht naar de esoterische achtergrond van oude kerkjes en heidense bronnen en worden de krachtlijnen verklaard waarop we veel oude bouwwerken terug vinden. Het tweede deel is bedoeld voor ieder die Engeland op een andere en boeiende manier wil leren kennen. Het is een gids naar een groot aantal plaatsen die zowel in de prehistorie als in het christendom als heilig werden ervaren. De historische achtergrond en de eventueel bijhorende legende wordt vertelt, wat het bezoek aan deze plaatsen ook voor kinderen aangenaam maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Geysen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059113640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
203

Beschrijving

MAGISCH EN MYSTIEK ENGELAND
Engeland, het land van mysteries. Jaarlijks trekken duizenden mensen naar Glastonbury in het land van Avalon, gaan op zoek naar de onverklaarbare graancirkels of bezoeken de gigantische steenkringen van Stonehenge en Avebury. Steeds meer mensen voelen zich tot deze sacrale plaatsen aangetrokken.

Dat Engeland nog veel meer magische plaatsen bezit vind je in dit boek. Tussen wetenschappelijke verklaringen en metafysische beschouwingen wordt het spiritueel nalatenschap van de prehis-torische megalietenbouwers verklaard. Verder gaat de aandacht naar de esoterische achtergrond van oude kerkjes en heidense bronnen en worden de krachtlijnen verklaard waarop we veel oude bouwwerken terug vinden.

Het tweede deel is bedoeld voor ieder die Engeland op een andere en boeiende manier wil leren kennen. Het is een gids naar een groot aantal plaatsen die zowel in de prehistorie als in het christendom als heilig werden ervaren. De historische achtergrond en de eventueel bijhorende legende wordt vertelt, wat het bezoek aan deze plaatsen ook voor kinderen aangenaam maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Geysen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059113640
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
203