Napoleons nachtmerrie (e-Book)

1812: hoe de keizer en zijn soldaten ten onder gingen in Rusland

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Johan Op de Beeck

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

1812: het leger van Napoleon marcheert Rusland binnen. Het wordt het strafste verhaal uit de moderne Europese geschiedenis. De Russische veldtocht eindigt twee jaar later met de ondergang van de ongenaakbaar gewaande Napoleon. Bij de tragische helden van dit relaas waren ook jongemannen van bij ons. Soldaten uit België en Nederland beleefden de vreselijke tocht door de Russische winter en schreven onthutsende memoires.Bestsellerauteur en meesterverteller Johan Op de Beeck combineert deze ooggetuigenverslagen met een politieke en militaire analyse van een conflict dat de toekomst van Europa heeft veranderd. Een unieke benadering over een razend spannend oorlogsdrama.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Op de Beeck
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492958846
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
78051629 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

1812: het leger van Napoleon marcheert Rusland binnen. Het wordt het strafste verhaal uit de moderne Europese geschiedenis. De Russische veldtocht eindigt twee jaar later met de ondergang van de ongenaakbaar gewaande Napoleon.
Bij de tragische helden van dit relaas waren ook jongemannen van bij ons. Soldaten uit België en Nederland beleefden de vreselijke tocht door de Russische winter en schreven onthutsende memoires.
Bestsellerauteur en meesterverteller Johan Op de Beeck combineert deze ooggetuigenverslagen met een politieke en militaire analyse van een conflict dat de toekomst van Europa heeft veranderd. Een unieke benadering over een razend spannend oorlogsdrama.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Op de Beeck
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492958846
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
78051629 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig