Niet bepaald een succesverhaal

over lef, missers en schaamteloos genieten

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dirk Zeelenberg

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven van Dirk Zeelenberg (1969) heeft veel weg van een hindernisbaan. Heel Nederland kent hem als de flamboyante acteur, tv-presentator en nu ook trouwambtenaar en spreker. Maar tijdens zijn leven en carrière moest Dirk dealen met de nasleep van een moeizame jeugd waarin hij alleen door de clown uit te hangen kon overleven. Om het maar niet te hebben over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Maar zijn onnavolgbare wilskracht en energie leerden hem zelfs te genieten van de meest desastreuze momenten. Het leverde hem naast een schat aan ervaring, hechte vriendschappen op met theater-grootheden en een immense populariteit als publiekstrekker in de RTL4-hitserie Divorce. Temidden van alle hectiek vond hij de liefde van zijn leven en werd hij vader van drie kinderen.Hoe Dirk Zeelenberg zich uit diepe valkuilen omhoog trok en de zonnige kant van het leven bleef zien, vertelt hij in Niet bepaald een succesverhaal. Daarin spoort hij lezers met persoonlijke ontboezemingen op optimistische én humoristische wijze aan hun intuïtie en verlangens te volgen en - net als hij - het ware geluk te vinden in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Zeelenberg
Uitgever
Omdehaverklap
ISBN
9789082559101
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Het leven van Dirk Zeelenberg (1969) heeft veel weg van een hindernisbaan. Heel Nederland kent hem als de flamboyante acteur, tv-presentator en nu ook trouwambtenaar en spreker. Maar tijdens zijn leven en carrière moest Dirk dealen met de nasleep van een moeizame jeugd waarin hij alleen door de clown uit te hangen kon overleven. Om het maar niet te hebben over afwijzingen, teleurstellingen, financiële drama's en presteren in de meedogenloze entertainmentwereld. Maar zijn onnavolgbare wilskracht en energie leerden hem zelfs te genieten van de meest desastreuze momenten. Het leverde hem naast een schat aan ervaring, hechte vriendschappen op met theater-grootheden en een immense populariteit als publiekstrekker in de RTL4-hitserie Divorce. Temidden van alle hectiek vond hij de liefde van zijn leven en werd hij vader van drie kinderen.

Hoe Dirk Zeelenberg zich uit diepe valkuilen omhoog trok en de zonnige kant van het leven bleef zien, vertelt hij in Niet bepaald een succesverhaal. Daarin spoort hij lezers met persoonlijke ontboezemingen op optimistische én humoristische wijze aan hun intuïtie en verlangens te volgen en - net als hij - het ware geluk te vinden in het onvoorwaardelijk genieten van alles wat het leven écht waardevol maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Zeelenberg
Uitgever
Omdehaverklap
ISBN
9789082559101
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Ultieme leestip