Prijs | € 49,95 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- René Redzepi
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021549859
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 354
Beschrijving
Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi. Het onthult de filosofie en de processen achter dit Kopenhaagse restaurant met twee Michelinsterren. Dit boek bevat een unieke en bijzondere collectie van ruim 90 recepten, elk gemaakt door Redzepi en in Noma geserveerd met meer dan 200 unieke foto’s van de gerechten, het restaurant, de leveranciers en het inspirerende Noordse landschap.
Gerechten zijn puur, vers, gezond, traditioneel, dicht bij de natuur en lokaal, maar óók innovatief en creatief. Met verhalen, foto’s, recepten en een dagboek van de beste chef ter wereld is Noma een pareltje voor iedereen die het avontuur van Redzepi en de Nordic Cuisine wil meebeleven.
Met Noma's tweede overwinning is de aandacht voor de moleculaire keuken definitief vershoven naar de pure, natuurlijke, regionale keuken, in het bijzonder de Nordic Cuisine.
Het prachtige boek kreeg onlangs een prijs voor beste kookboek 2011 in de categorie Vormgeving.
[deze uitgave betreft de Nederlandse vertaling]
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- René Redzepi
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021549859
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 354