Prijs | € 6,99 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2003 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Pasta is veelzijdig en gezond en is op de hele wereld het meest geliefde voedsel geworden. Een uitgebreide inleiding laat je kennismaken met de verkrijgbare pastasoorten en sauzen. Met dit boek bereid je de heerlijkste pastagerechten, van een klassieke carbonara tot een romige zalmsaus, van Italiaanse steaksaus tot een pittige soep met pasta en bonen. Dit boek bevat voor elke smaak wat wils.
Specificaties
- Auteur
- S. Franco
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054261919
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63
Beschrijving
Pasta is veelzijdig en gezond en is op de hele wereld het meest geliefde voedsel geworden. Een uitgebreide inleiding laat je kennismaken met de verkrijgbare pastasoorten en sauzen. Met dit boek bereid je de heerlijkste pastagerechten, van een klassieke carbonara tot een romige zalmsaus, van Italiaanse steaksaus tot een pittige soep met pasta en bonen. Dit boek bevat voor elke smaak wat wils.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- S. Franco
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054261919
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 63