Politiek

Prijs € 24,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Carl Devos

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Professor Carl Devos (°1970) is Vlaanderens boeiendste en meest gevraagde politicoloog. Weinigen slagen erin om de politiek in al haar aspecten (theorie, actualiteit, visie) zo gevat en begrijpelijk te beschrijven als hij. In politieke programma's op tv en radio is hij dan ook een welkome gast, met zijn standpunten wordt rekening gehouden.De politiek beheerst het leven van de mensen, maar velen hebben moeite om alles te begrijpen. In dit boek legt prof. Devos stap voor stap uit hoe de politiek in elkaar zit. Hoe werkt een democratie en hoe werkt de Belgische staat? Waarvoor staan links en rechts en de grote ideologieën en hoe vertalen onze politieke partijen die idealen in de praktijk? Wat doet het parlement, wat is de macht van de regering en van de koning? Hoe ziet ons kiessysteem eruit en waarvoor gaan wij stemmen?Kortom: eindelijk een deugdelijk, laagdrempelig handboek over politiek, een onmisbare handleiding voor al wie van ver en van dichtbij de politiek volgt en wil snappen.* Onmisbare en laagdrempelige handleiding over politiek voor jong en oud* Professor Carl Devos is Vlaanderens meest gevraagde politicoloog

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carl Devos
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313744
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Professor Carl Devos (°1970) is Vlaanderens boeiendste en meest gevraagde politicoloog. Weinigen slagen erin om de politiek in al haar aspecten (theorie, actualiteit, visie) zo gevat en begrijpelijk te beschrijven als hij. In politieke programma's op tv en radio is hij dan ook een welkome gast, met zijn standpunten wordt rekening gehouden.

De politiek beheerst het leven van de mensen, maar velen hebben moeite om alles te begrijpen. In dit boek legt prof. Devos stap voor stap uit hoe de politiek in elkaar zit. Hoe werkt een democratie en hoe werkt de Belgische staat? Waarvoor staan links en rechts en de grote ideologieën en hoe vertalen onze politieke partijen die idealen in de praktijk? Wat doet het parlement, wat is de macht van de regering en van de koning? Hoe ziet ons kiessysteem eruit en waarvoor gaan wij stemmen?
Kortom: eindelijk een deugdelijk, laagdrempelig handboek over politiek, een onmisbare handleiding voor al wie van ver en van dichtbij de politiek volgt en wil snappen.
* Onmisbare en laagdrempelige handleiding over politiek voor jong en oud
* Professor Carl Devos is Vlaanderens meest gevraagde politicoloog

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carl Devos
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089313744
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352