Porceleyne fles

Royal Delft

Prijs € 14,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Jessica Wallien - van Erkel

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Koninklijke Porceleyne FlesRoyal DelftCahierreeks deel 7Jessica Wallien-van ErkelDe N.V. Koninklijke Delftse Aardewerkfabriek 'De Porceleyne Fles Anno 1653' (Royal Delft) is de toonaangevende producent van het authentieke Delftsblauwe sieraardewerk en van modern aardewerk. Nog steeds wordt hier het wereldberoemde Delfts Blauw volgende eeuwenoude traditie vervaardigd en met de hand beschilderd. De onderneming is niet alleen actief als kenniscentrum voor keramiek, maar ontvangt ook jaarlijks ruim 140.000 bezoekers vanuit de hele wereld, aan wie het ambachtelijke productieproces wordt getoond. Het bedrijfsmuseum, de fabriek, het atelier, de showroom en de Brasserie zijn gevestigd in het pand aan de Rotterdamseweg in Delft.In januari 2008 heeft Royal Delft de kristalproducent Royal Leerdam Crystal overgenomen en sinds september 2008 de BV Koninklijke Van Kempen & Begeer.Het boek biedt een overzicht van de prachtige voorwerpen uit de collectie, alsook de honderden meestertekens en jaarmerken uit de ruim drie-en-een-halve eeuw van haar bestaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Wallien - van Erkel
Uitgever
Bekking & Blitz uitg.
ISBN
9789061094555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Beschrijving

De Koninklijke Porceleyne Fles
Royal Delft
Cahierreeks deel 7

Jessica Wallien-van Erkel

De N.V. Koninklijke Delftse Aardewerkfabriek 'De Porceleyne Fles Anno 1653' (Royal Delft) is de toonaangevende producent van het authentieke Delftsblauwe sieraardewerk en van modern aardewerk. Nog steeds wordt hier het wereldberoemde Delfts Blauw volgende eeuwenoude traditie vervaardigd en met de hand beschilderd. De onderneming is niet alleen actief als kenniscentrum voor keramiek, maar ontvangt ook jaarlijks ruim 140.000 bezoekers vanuit de hele wereld, aan wie het ambachtelijke productieproces wordt getoond. Het bedrijfsmuseum, de fabriek, het atelier, de showroom en de Brasserie zijn gevestigd in het pand aan de Rotterdamseweg in Delft.
In januari 2008 heeft Royal Delft de kristalproducent Royal Leerdam Crystal overgenomen en sinds september 2008 de BV Koninklijke Van Kempen & Begeer.

Het boek biedt een overzicht van de prachtige voorwerpen uit de collectie, alsook de honderden meestertekens en jaarmerken uit de ruim drie-en-een-halve eeuw van haar bestaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Wallien - van Erkel
Uitgever
Bekking & Blitz uitg.
ISBN
9789061094555
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84