Rotterdam XXL

het grootste fotoboek over de Maasstad

Prijs € 59,90

Uitverkocht

D. Sellenraad, Dick Sellenraad, P. de Lange, Peter de Lange

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor Rotterdam XXL doorkruiste fotograaf Dick Sellenraad met een heli het luchtruim boven de Maasstad in alle windrichtingen. Met een panoramacamera maakte hij vanuit verrassende standpunten opnamen van de stad en de havens. Sellenraad raakt nooit uitgekeken op Rotterdam: telkens ontdekt hij nieuwe kanten aan deze veelzijdige en dynamische stad. Zijn overtuiging dat een stad nooit ‘af’ is, geeft zijn foto’s een bijzondere meerwaarde. Ze laten zien dat Rotterdam en zijn bewoners een sterke drang hebben om zich aan te passen aan het doorlopende proces van verandering. Met deze supergrote foto’s slaagt Dick Sellenraad erin nieuwe verbanden bloot te leggen in de samenhang van de stad. Op zijn reis van het Noordzeestrand in Hoek van Holland tot de Coolsingel in het hart van de stad, ontdekt de lezer dingen die hem zonder Sellenraads camera niet zouden zijn opgevallen. Rotterdam XXL is een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van luchtfotograaf Dick Sellenraad, die ernaar streeft de recente geschiedenis van de stad zo gedetailleerd mogelijk op papier te zetten. Niet met woorden, maar met licht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Sellenraad, Dick Sellenraad, P. de Lange, Peter de Lange
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055946358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Beschrijving

Voor Rotterdam XXL doorkruiste fotograaf Dick Sellenraad met een heli het luchtruim boven de Maasstad in alle windrichtingen. Met een panoramacamera maakte hij vanuit verrassende standpunten opnamen van de stad en de havens. Sellenraad raakt nooit uitgekeken op Rotterdam: telkens ontdekt hij nieuwe kanten aan deze veelzijdige en dynamische stad. Zijn overtuiging dat een stad nooit ‘af’ is, geeft zijn foto’s een bijzondere meerwaarde. Ze laten zien dat Rotterdam en zijn bewoners een sterke drang hebben om zich aan te passen aan het doorlopende proces van verandering.

Met deze supergrote foto’s slaagt Dick Sellenraad erin nieuwe verbanden bloot te leggen in de samenhang van de stad. Op zijn reis van het Noordzeestrand in Hoek van Holland tot de Coolsingel in het hart van de stad, ontdekt de lezer dingen die hem zonder Sellenraads camera niet zouden zijn opgevallen.

Rotterdam XXL is een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van luchtfotograaf Dick Sellenraad, die ernaar streeft de recente geschiedenis van de stad zo gedetailleerd mogelijk op papier te zetten. Niet met woorden, maar met licht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Sellenraad, Dick Sellenraad, P. de Lange, Peter de Lange
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055946358
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
132

Ultieme leestip