Seksuele vorming: Seksuele veiligheid

Prijs € 11,00

Uitverkocht

Daphne Ariaens, Mandy Rooker

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

StruX biedt leer-/werkboeken aan voor seksuele vorming. Seksuele vorming is meer dan alleen het geven van informatie over seksualiteit in het algemeen: voortplanting, geslachtsgemeenschap en voorbehoedsmiddelen. Het gaat ook om het stimuleren van een positieve houding ten aanzien van seksualiteit, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, een gevoel van eigenwaarde, het ontdekken van de eigen normen, waarden en wensen op het gebied van seksualiteit en het respectvol omgaan met anderen. StruX biedt de volgende leer-/werkboeken aan rondom seksuele vorming:IkAnticonceptie en zwangerschapSeksuele veiligheidDit leer-/werkboek richt zich op seksuele vorming rondom het onderwerp seksuele veiligheid. In dit leer-werkboek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:veilig vrijengeslachtsziektenseksuele veiligheidHet leer-/werkboek is voor 24 sbu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daphne Ariaens, Mandy Rooker
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037212945
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

StruX biedt leer-/werkboeken aan voor seksuele vorming. Seksuele vorming is meer dan alleen het geven van informatie over seksualiteit in het algemeen: voortplanting, geslachtsgemeenschap en voorbehoedsmiddelen. Het gaat ook om het stimuleren van een positieve houding ten aanzien van seksualiteit, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, een gevoel van eigenwaarde, het ontdekken van de eigen normen, waarden en wensen op het gebied van seksualiteit en het respectvol omgaan met anderen. StruX biedt de volgende leer-/werkboeken aan rondom seksuele vorming:

Ik
Anticonceptie en zwangerschap
Seksuele veiligheid
Dit leer-/werkboek richt zich op seksuele vorming rondom het onderwerp seksuele veiligheid. In dit leer-werkboek komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

veilig vrijen
geslachtsziekten
seksuele veiligheid
Het leer-/werkboek is voor 24 sbu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daphne Ariaens, Mandy Rooker
Uitgever
Boom Beroepsonderwijs
ISBN
9789037212945
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig