Sesam Atlas bij de Wereldgeschiedenis 1

van prehistorie tot Franse Revolutie

Prijs € 33,40

Uitverkocht

Kinder, Hilgeman

Paperback | Maart 2007 | XXIV

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

SESAM Atlas bij de wereldgeschiedenis Deel 1: Van prehistorie tot Franse Revolutie Deze nieuwe editie van de Atlas bij de wereldgeschiedenis is volledig bijgewerkt en geactualiseerd. Dit betreft zowel de kaarten, de teksten als het zeer toegankelijke register. De spelling is afgestemd op de meest voorkomende schrijfwijze. Naast een overzicht van historische feiten geeft deze zakatlas beknopte informatie over de politieke, culturele, religieuze, rechtskundige, economische en sociale achtergronden van de verschillende volken in de geschiedenis. Bij de keuze van feiten lieten de samenstellers zich niet leiden door een bepaalde opvatting over geschiedenis, maar streefden ernaar een zo objectief mogelijk overzicht te geven. Daarom ook ligt het accent niet special op de geschiedenis van Europa. Wel bevat deze atlas enige informatie over de Nederlanden. De koppeling van kaarten met een beknopt themastisch-chronologisch overzicht maakt de Sesam Atlas bij de wereldgeschiedenis bij uitstek tot een handig hulpmiddel om snel en toch grondig vertrouwd te raken met historische feiten en ontwikkelingen. Tekst en afbeeldingen vullen elkaar aan, maar behouden hun eigen waarde als informatieverstrekkend middle. Ze dragen tezamen bij aan een goed inzicht in de geschiedenis. De Sesam Atlas bij de wereldgeschiedenis is niet alleen een handig naslagwerk van hoog informerend gehalte, maar ook een waardevol middle voor studie en onderwijs. Eveneens verkrijgbaar, deel 2: Van Franse Revolutie tot heden - ISBN 978 90 5574 462 6

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kinder, Hilgeman
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789055745654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
24

Beschrijving

SESAM
Atlas bij de wereldgeschiedenis
Deel 1: Van prehistorie tot Franse Revolutie
Deze nieuwe editie van de Atlas bij de wereldgeschiedenis is volledig bijgewerkt en geactualiseerd. Dit betreft zowel de kaarten, de teksten als het zeer toegankelijke register. De spelling is afgestemd op de meest voorkomende schrijfwijze.
Naast een overzicht van historische feiten geeft deze zakatlas beknopte informatie over de politieke, culturele, religieuze, rechtskundige, economische en sociale achtergronden van de verschillende volken in de geschiedenis.
Bij de keuze van feiten lieten de samenstellers zich niet leiden door een bepaalde opvatting over geschiedenis, maar streefden ernaar een zo objectief mogelijk overzicht te geven. Daarom ook ligt het accent niet special op de geschiedenis van Europa. Wel bevat deze atlas enige informatie over de Nederlanden.
De koppeling van kaarten met een beknopt themastisch-chronologisch overzicht maakt de Sesam Atlas bij de wereldgeschiedenis bij uitstek tot een handig hulpmiddel om snel en toch grondig vertrouwd te raken met historische feiten en ontwikkelingen. Tekst en afbeeldingen vullen elkaar aan, maar behouden hun eigen waarde als informatieverstrekkend middle. Ze dragen tezamen bij aan een goed inzicht in de geschiedenis.
De Sesam Atlas bij de wereldgeschiedenis is niet alleen een handig naslagwerk van hoog informerend gehalte, maar ook een waardevol middle voor studie en onderwijs.
Eveneens verkrijgbaar, deel 2: Van Franse
Revolutie tot heden - ISBN 978 90 5574 462 6

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kinder, Hilgeman
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789055745654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
24

Ultieme leestip