Skull & Bones

Amerika's geheime machtselite

Prijs € 20,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

A. von Retyi

Paperback | December 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De huidige politieke koers van de Verenigde Staten heeft de vraag opgeroepen wie eigenlijk de richting van de binnenlandse en vooral ook van de buitenlandse politieke bepaald? Handelen de VS gewoon vanuit hun nationale belang, of dient het enorme machtsapparaat van de laatste supermacht op deze aarde vooral een kleine machtselite? Bij deze discussie duikt steeds vaker de naam Skull & Bones op (doodskop en botten), en het kabbalistisch aandoende getal 322. Het bestaan van deze loge-achtige groepering, gelieerd aan een tempel in de vorm van de doodskist op de Yale-universiteit, staat boven iedere twijfel verheven. Lees en huiver bij dit bijzondere boek, waarmee Von Rétyi een donkere spelonk van onze moderne geschiedschrijving heeft blootgelegd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. von Retyi
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

De huidige politieke koers van de Verenigde Staten heeft de vraag opgeroepen wie eigenlijk de richting van de binnenlandse en vooral ook van de buitenlandse politieke bepaald? Handelen de VS gewoon vanuit hun nationale belang, of dient het enorme machtsapparaat van de laatste supermacht op deze aarde vooral een kleine machtselite?

Bij deze discussie duikt steeds vaker de naam Skull & Bones op (doodskop en botten), en het kabbalistisch aandoende getal 322. Het bestaan van deze loge-achtige groepering, gelieerd aan een tempel in de vorm van de doodskist op de Yale-universiteit, staat boven iedere twijfel verheven.

Lees en huiver bij dit bijzondere boek, waarmee Von Rétyi een donkere spelonk van onze moderne geschiedschrijving heeft blootgelegd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. von Retyi
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059115118
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Ultieme leestip