Sonnevanck

Thuis in een openbaar lokaal

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Carin Giesen

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek beschrijft de auteur het inspirerende verhaal van Sonnevanck in Wijk aan Zee. Een familiehotel dat na een periode van verval door de nieuwe uitbater wordt omgevormd tot een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen, van zwerver tot zakenman. Een ruimte waar gasten met elkaar muziek maken, eten, schaken, iets vieren en plannen maken, waar hotelgasten zich thuis voelen en internationale uitwisselingen tot stand komen. Steeds meer mensen raken betrokken en Sonnevanck heet al gauw de huiskamer van Wijk aan Zee en krijgt meer dan een lokale betekenis. Schrijfster schetst de ontwikkeling van dit openbaar lokaal totdat het eind 2000 wordt overgedragen aan een ander. Ook aan bod komen de ideeen van de uitbater over het horecavak en de onorthodoxe manier waarop hij de ontmoetingsplek realiseert. Ondanks zijn afwijkende aanpak weet deze ondernemer er ook financieel een bloeiende gelegenheid van te maken. Sonnevanck gaat over vijftien jaar verrijking van levens, activering van mensen en versterking van sociale cohesie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carin Giesen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119772
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Beschrijving

In dit boek beschrijft de auteur het inspirerende verhaal van Sonnevanck in Wijk aan Zee. Een familiehotel dat na een periode van verval door de nieuwe uitbater wordt omgevormd tot een bruisende ontmoetingsplek voor iedereen, van zwerver tot zakenman. Een ruimte waar gasten met elkaar muziek maken, eten, schaken, iets vieren en plannen maken, waar hotelgasten zich thuis voelen en internationale uitwisselingen tot stand komen. Steeds meer mensen raken betrokken en Sonnevanck heet al gauw de huiskamer van Wijk aan Zee en krijgt meer dan een lokale betekenis.

Schrijfster schetst de ontwikkeling van dit openbaar lokaal totdat het eind 2000 wordt overgedragen aan een ander. Ook aan bod komen de ideeen van de uitbater over het horecavak en de onorthodoxe manier waarop hij de ontmoetingsplek realiseert. Ondanks zijn afwijkende aanpak weet deze ondernemer er ook financieel een bloeiende gelegenheid van te maken.

Sonnevanck gaat over vijftien jaar verrijking van levens, activering van mensen en versterking van sociale cohesie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carin Giesen
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789059119772
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Ultieme leestip