Torak en Wolf

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michelle Paver

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om het kwaad te verslaan zal Torak naar het hol van de Oehoemagiër in de Berg der Geesten moeten gaan. Op zijn moeilijke tocht vecht hij met demonen en tokoroths, terwijl Wolf een verschrikkelijk verdriet te verwerken krijgt en Renn een belangrijke beslissing moet nemen. Tijdens het laatste gevecht met de Zieleneter moet Torak de moeilijkste keuze van zijn leven maken... Torak en Wolf: De geestenjager is het zesde en laatste deel in de spannende serie over Torak, zijn trouwe vriend Wolf en het mysterieuze meisje Renn waarmee schrijfster Michelle Paver internationale bekendheid verwierf. Michelle studeerde in Oxford en werkte dertien jaar als advocaat. Nu schrijft zij aan haar nieuwe serie Tijden van goden en gevechten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Paver
Uitgever
Moon
ISBN
9789044338980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving


Om het kwaad te verslaan zal Torak naar het hol van de Oehoemagiër in de Berg der Geesten moeten gaan. Op zijn moeilijke tocht vecht hij met demonen en tokoroths, terwijl Wolf een verschrikkelijk verdriet te verwerken krijgt en Renn een belangrijke beslissing moet nemen. Tijdens het laatste gevecht met de Zieleneter moet Torak de moeilijkste keuze van zijn leven maken...
Torak en Wolf: De geestenjager is het zesde en laatste deel in de spannende serie over Torak, zijn trouwe vriend Wolf en het mysterieuze meisje Renn waarmee schrijfster Michelle Paver internationale bekendheid verwierf. Michelle studeerde in Oxford en werkte dertien jaar als advocaat. Nu schrijft zij aan haar nieuwe serie Tijden van goden en gevechten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Paver
Uitgever
Moon
ISBN
9789044338980
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Ultieme leestip