Vingerafdruk van verdriet

Woorden van bemoediging

Prijs € 14,99

Nog niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Manu Keirse

Paperback | Oktober 2024 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verdriet is als een vingerafdruk: de grote lijnen zijn herkenbaar, maar toch zijn twee vingerafdrukken nooit gelijk. Zo voelt ook rouwen voor iedereen anders. Rouwdeskundige Manu Keirse geeft in deze tijdloze klassieker woorden aan moeilijke gevoelens. Hij biedt zo onmisbare steun aan iedereen die met een zwaar verlies wordt geconfronteerd, zowel aan de rouwende zelf als aan zijn of haar omgeving. Dit boek is niet bedoeld om in één keer uit te lezen. Je kunt het boek telkens wanneer verdriet of twijfel de kop op steekt opnieuw ter hand nemen. Het is bovendien op maat geschreven van mensen in rouw: de korte teksten houden het behapbaar en de troostende illustraties van Lisa den Teuling zorgen voor de broodnodige rustpunten onderweg. Op die manier is het boek een gids die lezers - op hun eigen tijd en in hun eigen tempo - de weg wijst naar herstel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Manu Keirse
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401434522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Verdriet is als een vingerafdruk: de grote lijnen zijn herkenbaar, maar toch zijn twee vingerafdrukken nooit gelijk. Zo voelt ook rouwen voor iedereen anders.

Rouwdeskundige Manu Keirse geeft in deze tijdloze klassieker woorden aan moeilijke gevoelens. Hij biedt zo onmisbare steun aan iedereen die met een zwaar verlies wordt geconfronteerd, zowel aan de rouwende zelf als aan zijn of haar omgeving.

Dit boek is niet bedoeld om in één keer uit te lezen. Je kunt het boek telkens wanneer verdriet of twijfel de kop op steekt opnieuw ter hand nemen. Het is bovendien op maat geschreven van mensen in rouw: de korte teksten houden het behapbaar en de troostende illustraties van Lisa den Teuling zorgen voor de broodnodige rustpunten onderweg. Op die manier is het boek een gids die lezers - op hun eigen tijd en in hun eigen tempo - de weg wijst naar herstel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Manu Keirse
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401434522
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96