Voetballers

alle interviews

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Hugo Camps

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de vooravond van het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne bundelt Elsevier alle interviews die Hugo Camps de afgelopen 25 jaar maakte met voetballers en voetbaltrainers. Over de glorie van het EK '88, de Europese successen van Nederlandse clubs en Nederlandse voetballers die uitgroeiden tot gezichtsbepalende spelers in buitenlandse topcompetities. Over de finale van het WK in 2010 en nieuwe clubs die zich aan kop van de eredivisie melden. Maar ook over rijkdom en snelle auto's, heimwee tijdens een trainingskamp, de eenzame strijd van een revalidatieproces en de schoonheid van een stiftje. Een gesprek met Hugo Camps gaat nooit over voetbal alleen. Voetballers bevat 89 vraaggesprekken met onder anderen: Dick Advocaat, Marco van Basten, Leo Beenhakker, Dennis Bergkamp, Johan Cruijff, Eusébio, Louis van Gaal, Ernst Happel, Guus Hiddink, Klaas-Jan Huntelaar, Ruud Gullit, Ronald Koeman, Bert van Marwijk, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Frank Rijkaard, Romário, Ronaldo, Wesley Sneijder, Jaap Stam en Rafael van der Vaart. Hugo Camps opent deze voetbalbundel met een speciaal voor deze gelegenheid geschreven terugblik op 25 jaar Nederlands topvoetbal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hugo Camps
Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789068829716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aan de vooravond van het Europees kampioenschap in Polen en Oekraïne bundelt Elsevier alle interviews die Hugo Camps de afgelopen 25 jaar maakte met voetballers en voetbaltrainers. Over de glorie van het EK '88, de Europese successen van Nederlandse clubs en Nederlandse voetballers die uitgroeiden tot gezichtsbepalende spelers in buitenlandse topcompetities. Over de finale van het WK in 2010 en nieuwe clubs die zich aan kop van de eredivisie melden.

Maar ook over rijkdom en snelle auto's, heimwee tijdens een trainingskamp, de eenzame strijd van een revalidatieproces en de schoonheid van een stiftje. Een gesprek met Hugo Camps gaat nooit over voetbal alleen. Voetballers bevat 89 vraaggesprekken met onder anderen: Dick Advocaat, Marco van Basten, Leo Beenhakker, Dennis Bergkamp, Johan Cruijff, Eusébio, Louis van Gaal, Ernst Happel, Guus Hiddink, Klaas-Jan Huntelaar, Ruud Gullit, Ronald Koeman, Bert van Marwijk, Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Frank Rijkaard, Romário, Ronaldo, Wesley Sneijder, Jaap Stam en Rafael van der Vaart. Hugo Camps opent deze voetbalbundel met een speciaal voor deze gelegenheid geschreven terugblik op 25 jaar Nederlands topvoetbal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hugo Camps
Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789068829716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Ultieme leestip