Voorbij Band of Brothers (e-Book)

de memoires van majoor Dick Winters

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Dick Winters

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Tijdens de aanval op de stranden van Normandië nam Dick Winters het commando van Easy Company over, het 506th Parachute Infantry Regiment. Hij leidde hen langs de grote veldslagen van de oorlog en de verovering van Hitlers Adelaarsnest, en klom op tot de rang van majoor. Nadat hij en zijn soldaten vereeuwigd waren in Stephen Ambrose’ Band of Brothers en de gelijknamige tv-serie van Steven Spielberg, verbreekt Dick Winters voor het eerst in zestig jaar het zwijgen om zijn verhaal te vertellen. Grote delen van Voorbij Band of Brothers zijn gebaseerd op privémateriaal van Dick Winters zelf en zijn medestrijders. Het boek bevat ook unieke foto’s uit zijn persoonlijke collectie. Richard ‘Dick’ Winters (1918) ontving voor zijn daden als leider van Easy Company het Distinguished Service Cross. Hij diende nog in de Koreaanse oorlog en stortte zich daarna op een carrière als zakenman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Winters
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460231339
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
524254 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Tijdens de aanval op de stranden van Normandië nam Dick Winters het commando van Easy Company over, het 506th Parachute Infantry Regiment. Hij leidde hen langs de grote veldslagen van de oorlog en de verovering van Hitlers Adelaarsnest, en klom op tot de rang van majoor. Nadat hij en zijn soldaten vereeuwigd waren in Stephen Ambrose’ Band of Brothers en de gelijknamige tv-serie van Steven Spielberg, verbreekt Dick Winters voor het eerst in zestig jaar het zwijgen om zijn verhaal te vertellen.

Grote delen van Voorbij Band of Brothers zijn gebaseerd op privémateriaal van Dick Winters zelf en zijn medestrijders. Het boek bevat ook unieke foto’s uit zijn persoonlijke collectie.

Richard ‘Dick’ Winters (1918) ontving voor zijn daden als leider van Easy Company het Distinguished Service Cross. Hij diende nog in de Koreaanse oorlog en stortte zich daarna op een carrière als zakenman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Winters
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460231339
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
524254 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304