Willem-Alexander vijf jaar koning 2013-2018 (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Han van Bree, Patrick van Katwijk

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vijf jaar koning Willem-Alexander Een lustrum is het moment om de balans op te maken. Hoe vult Willem-Alexander zijn koningschap in? Waarin verschilt zijn aanpak met die van zijn moeder? Welke veranderingen zijn zichtbaar? Heeft hij de verwachtingen waargemaakt? Tijdens het interview aan de vooravond van zijn inhuldiging op 30 april 2013 zei Willem-Alexander dat het koningschap moet ‘vertegenwoordigen’, ‘verbinden’ en ‘aanmoedigen’. Deze trefwoorden komen terug in drie thematische hoofdstukken waarin zijn rol als staatshoofd wordt bekeken. Daarbij is er apart aandacht voor leven en werk van koningin Máxima, het gezins- en familieleven van koning en koningin en voor de buitenlandse collega’s van Willem-Alexander: hoe hebben die hun ambt vormgegeven? Ieder hoofdstuk heeft een inhoudelijke inleiding, gevolgd door een reeks fotospreads. We zien de koning en koningin tijdens staatsbezoeken, op werkbezoeken, tijdens Koningsdagen, op sportevenementen, bij fotoshoots met de prinsesjes, samen met collega-koningen, en bij vele andere gebeurtenissen.  Met unieke foto’s van een van de vaste fotografen van de koninklijke familie. Fotograaf Patrick van Katwijk volgt de Nederlandse en buitenlandse koningshuizen al jaren op de voet en levert beeld aan gerenommeerde vakbladen in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste fotografen van de Nederlandse Koninklijke familie.  Auteur Han van Bree is historicus met de geschiedenis van het koningshuis als specialisme. Hij heeft meerdere publieksboeken op zijn naam staan en is daarnaast de auteur van de jaarboekenreeks Het aanzien van.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han van Bree, Patrick van Katwijk
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351794
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
189103383 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Vijf jaar koning Willem-Alexander

Een lustrum is het moment om de balans op te maken. Hoe vult Willem-Alexander zijn koningschap in? Waarin verschilt zijn aanpak met die van zijn moeder? Welke veranderingen zijn zichtbaar? Heeft hij de verwachtingen waargemaakt?

Tijdens het interview aan de vooravond van zijn inhuldiging op 30 april 2013 zei Willem-Alexander dat het koningschap moet ‘vertegenwoordigen’, ‘verbinden’ en ‘aanmoedigen’. Deze trefwoorden komen terug in drie thematische hoofdstukken waarin zijn rol als staatshoofd wordt bekeken. Daarbij is er apart aandacht voor leven en werk van koningin Máxima, het gezins- en familieleven van koning en koningin en voor de buitenlandse collega’s van Willem-Alexander: hoe hebben die hun ambt vormgegeven? Ieder hoofdstuk heeft een inhoudelijke inleiding, gevolgd door een reeks fotospreads. We zien de koning en koningin tijdens staatsbezoeken, op werkbezoeken, tijdens Koningsdagen, op sportevenementen, bij fotoshoots met de prinsesjes, samen met collega-koningen, en bij vele andere gebeurtenissen. 

Met unieke foto’s van een van de vaste fotografen van de koninklijke familie.

Fotograaf Patrick van Katwijk volgt de Nederlandse en buitenlandse koningshuizen al jaren op de voet en levert beeld aan gerenommeerde vakbladen in binnen- en buitenland. Hij is een van de vaste fotografen van de Nederlandse Koninklijke familie. 

Auteur Han van Bree is historicus met de geschiedenis van het koningshuis als specialisme. Hij heeft meerdere publieksboeken op zijn naam staan en is daarnaast de auteur van de jaarboekenreeks Het aanzien van.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han van Bree, Patrick van Katwijk
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351794
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
189103383 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208