Links + Rechts der Autobahn 2008

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Paperback | December 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Links + Rechts der Autobahn 2008Op weg naar de sneeuw in Oostenrijk of de zon in Italië? De kans is groot dat er via de Duitse snelwegen wordt gereden. En na een lange autorit wil je toch maar twee dingen? Een hapje eten en vervolgens lekker onder de wol. De ANWB geeft 4500 adressen voor onderweg in de overnachtinggids 'Links + Rechts der Autobahn'. De hotels en restaurants liggen op maximaal 10 km van de snelweg. Nieuw in de editie van 2008: tankstations met LPG zijn aan een apart symbool te herkennen.Links + Rechts der Autobahn 2008 bevat 2400 hotels en restaurants in Duitsland, en bevat ook adressen in 21 andere Europese landen. Zo worden ook adressen in Frankrijk, Scandinavië, de Alpenlanden en Midden-Europa vermeld. Het snelwegtraject wordt in beeld gebracht door middel van kaarten en duidelijke schema's. Het praktische boekje vermeldt naast hotels en restaurants van 1 tot 4 sterren, ook alle Rastätten en bezinestations.De gids is Duitstalig, maar alle informatie is duidelijk en simpel weergegeven. Bovendien is de gebruiksaanwijzing en legenda in het Nederlands.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018026356
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Duitstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Links + Rechts der Autobahn 2008

Op weg naar de sneeuw in Oostenrijk of de zon in Italië? De kans is groot dat er via de Duitse snelwegen wordt gereden. En na een lange autorit wil je toch maar twee dingen? Een hapje eten en vervolgens lekker onder de wol. De ANWB geeft 4500 adressen voor onderweg in de overnachtinggids 'Links + Rechts der Autobahn'. De hotels en restaurants liggen op maximaal 10 km van de snelweg. Nieuw in de editie van 2008: tankstations met LPG zijn aan een apart symbool te herkennen.

Links + Rechts der Autobahn 2008 bevat 2400 hotels en restaurants in Duitsland, en bevat ook adressen in 21 andere Europese landen. Zo worden ook adressen in Frankrijk, Scandinavië, de Alpenlanden en Midden-Europa vermeld. Het snelwegtraject wordt in beeld gebracht door middel van kaarten en duidelijke schema's. Het praktische boekje vermeldt naast hotels en restaurants van 1 tot 4 sterren, ook alle Rastätten en bezinestations.

De gids is Duitstalig, maar alle informatie is duidelijk en simpel weergegeven. Bovendien is de gebruiksaanwijzing en legenda in het Nederlands.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018026356
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Duitstalig
Aantal Pagina's
450