Links + Rechts der Autobahn 2010

Prijs € 10,95

Uitverkocht

Paperback | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op weg naar de sneeuw in Oostenrijk of de zon in Italië? De kans is groot dat er via de Duitse snelwegen wordt gereden. De ANWB geeft in de overnachtingsgids Links + Rechts der Autobahn 4500 adressen voor onderweg. Deze hotels en restaurants liggen op maximaal 10 km van de snelweg. Links + Rechts der Autobahn bevat niet alleen 2400 hotels en restaurants in Duitsland, maar ook adressen in 21 andere Europese landen. Zo worden er adressen in Frankrijk, Scandinavië, de Alpenlanden en Midden-Europa vermeld. Het snelwegtraject wordt in beeld gebracht door middel van kaarten en duidelijke schema’s. Het praktische boekje vermeldt naast hotels en restaurants van 1 tot 4 sterren, ook alle Raststätten en benzinestations. De gids is Duitstalig, maar alle informatie is duidelijk en simpel weergegeven. De gebruiksaanwijzing en legenda zijn wel in het Nederlands.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018030254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
467

Beschrijving

Op weg naar de sneeuw in Oostenrijk of de zon in Italië? De kans is groot dat er via de Duitse snelwegen wordt gereden. De ANWB geeft in de overnachtingsgids Links + Rechts der Autobahn 4500 adressen voor onderweg. Deze hotels en restaurants liggen op maximaal 10 km van de snelweg.

Links + Rechts der Autobahn bevat niet alleen 2400 hotels en restaurants in Duitsland, maar ook adressen in 21 andere Europese landen. Zo worden er adressen in Frankrijk, Scandinavië, de Alpenlanden en Midden-Europa vermeld. Het snelwegtraject wordt in beeld gebracht door middel van kaarten en duidelijke schema’s. Het praktische boekje vermeldt naast hotels en restaurants van 1 tot 4 sterren, ook alle Raststätten en benzinestations.

De gids is Duitstalig, maar alle informatie is duidelijk en simpel weergegeven. De gebruiksaanwijzing en legenda zijn wel in het Nederlands.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018030254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
467